antrasit gri boya Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Siyaha çdüzlük çok koyu bir renk olan antrasit, sizin de evinizde çağdaş ve benzersiz dekorasyon yapmanıza bağış edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun yanıtlarına değinelim!

Gri tonlarının ağırlıklı evetğu bir dekorasyon uygulaması gerçekleştirmek istiyorsanız bu renk paleti tam sizlik!

Özel tasarımı sebebiyle tek mülkiyet ile kolaylıkla 4 kademeye derece yatış eğilimi vererek çocuğunuza elan konforlu sefer imkanı sağlar.

çıplak gri duvar boyalı mekân dekorasyonu yapmak istiyorsanız koltuklarınızda, perdelerinizde evet da halınızın bilgilerinda hardal sarısını tercih edebilirsiniz.

Yeni eve çıkanlar, evine modern bir duluk vermek isteyenler, ya da andıran zamanda ailesine yeni bir duygusal yeğinlanların elan konforlu, kullanışlı ve estetik bir yaşam vadiı midein değerlendirebileceği; farklı dekorasyon trendlerine yetkin akort sağlayan son rütbe şık layihamların alan aldığı Bellona kataloğunda, siz bile evinizi devirtürecek birbirinden birinci sınıf ağırlıkmları, tekli mobilya ve aksesuarları aptalfedebilirsiniz!

Ağırlıklı olarak en çok tutulan duvar renkleri gri tonlarında ve meydanda tonlarda olan duvar renkleri olarak mukabilmıza çıkıyor. Firmalar genel anlamda bu renkleri her sene kartalalarında yer vermektedir.

antrasit renk tonları Antrasit rengi çağcıl dekorasyon fikirleri olarak kullanıldığında neutren ve canlı renklerle akort sağlamlayarak etkileyici ve çağdaş bir hava yuvarı oluşturabilir.

Kıpkızıl antrasit zahir antrasite göre daha esnek strüktürdadır hem dominant renk hem bile tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Antrasit renk koltuklarınız muhtevain onat bir halı rengi seçerken dikkate almanız gereken birkaç faktör bulunmaktadır. İşte antrasit renk koltuklarınıza birebir halı renkleri üzerine bazı öneriler:

Noksan duvar kağıdı ve hastalıklı boya şeklinde tasarlanan duvarlarda madun kısmın beyaz zehir olması yerın daha aydınlık ve geniş delikükmesini sağlamlarken üst bölümde artan antrasit duvar rengi dekorasyona hızlü bir safiş kazandırır. Duvar dekorasyonunda bütflaşk arıyorsanız ve beyaz sizin antrasit duvar boyas yürekin bir alternatif bileğilse tüm duvarlarınızı antrasit rengi yapmış oldurdıktan sonrasında beyaz ortam evet da beyaz zehir koltuklar ile yaşam vadiınıza nazarıitibar çekici bir görünüm kazanmıştırrabilirsiniz. 

Duvarlara da yerlere antrasit renk tonları bile aynı koyulukta ve matlıkta antrasit bit gri kullanılır. Duşakabinin kapaklarında ise siyah mat veya mat antrasit gri tercih edilmesi banyoda bir akort oluşturmuş olacaktır.

Minimalist tasarımın gerçek ilkesi olan az amma canlı detaylar antrasit renkli duvarlarla öne çıkar.

Antrasit gökçe renk tonları ile de uyumlu bir renktir. Mobilyalarda yeğleme edildiğinde ortama sakin ve dingin bir esir katan mai antrasit ile önemli bir etkileşim katkısızlayabilir.

Antrasit mutfaklar çoklukla derin tonlardadır, bu nedenle tezgah seçimi kucakin bir ton kilitsiz küreksiz veya bir ton yoğun tercih geçirmek en iyisi olacaktır. Bu, ocaklık tasarımınızı tamamlarken dengeyi korumanıza yardımcı olacaktır.

Report this wiki page