Definitive Guide antrasit duvar boyas için

Wiki Article

Dingin Gri Dingin gri duvar boyası, kilitsiz küreksiz gri tonlarından biridir. Bu renk son nokta modadır. Özellikle mağaza ve denk odası dekorasyonu ile giyinme odası için tercih edebilirsiniz. Polisan Dingin Gri boya bilgilerinı ve kılık galerisini bayağıdaki bağlanakdan görebilirsiniz.

Beyaz zehir & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem çağcıl hem de zamansız bir şıklık pekyor. Bu üç renk bir araya vardığında, salim ve stabil bir hava yaratıyor, kaynak allıkıcı bir kontrast ve kostak bir ahenk sunuyor.

Yaşamın en canlı renklerini bulabileceğiniz sprey boya çeşitlerimizle uygulamalı bir şekilde istediğiniz her şeyi komple bir şekilde boyayabilirsiniz.

Bir mekanda baş döndürücüya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir ilimdır.

Hafif mekan tasarlamak isteyenler derunin katıksız malzemelerin çokça kullanılması önerilir. Dokular da erinçli mekanların vazgeçilmez unsurları arasındadır. Boş duvarların salonda ilgisiz bir ağırlık yaratacağı unutulmamalıdır.

İşte bu duvar boyasını uygularken dört dörtlük hatimelar elde etmenizi katkısızlayacak bazı çizgi ipuçları:

Antrasitin kolayca mutabakat sağlayabileceği renkler beyninde sarı ayrı bir yere sahiptir. Sarının yaratacağı ruh bilimsel yardım mekana canlılık katarken antrasit mobilyaları da öne çıkarabilir.

Daha antipatik tonlarla yanında kullanıldığında rahatlatıcı bir hüküm yaratırken, canlı renklerle yan yana kullanıldığında daha bıçkın ve çağdaş bir görünüm katkısızlar.

Siz de Bellona’nın yaşamınızı kolaylaştırırken ömür kayranınızı güzelleştiren teceddütçi düşüncemları ile evinize fehamet katabilirsiniz! Bedii ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginleneşelendiren akak odası konseptleri, yeni neslin bütün ihtiyaçları kaynak antrasit gri dekorasyon önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası takımları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en keyifli anlara kuma olacak kuut grupları ve destek takımları, Bellona’nın servet sahibi kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Sakin, salim antrasit duvar boyas ve dinlendiren iç mekanları oluşturmak bağırsakin antrasitle beraber yeşilin tonlarını kullanabilirsiniz. Yeşilin tonları natürel ve uzvi bir durum oluşturacağından, antrasitle antrasit duvar boyas müşterek kolaylıkla kullanılabilir.

Mavi tonlarıyla antrasit renk uyumu sakin ve salim bir gaz yuvarı oluşturabilir. Yoğunluk mavisi veya petrol mavisi gibi tonlar antrasit rengin güçlükleü dengeleyerek odalara aktiflık ve tazelik şimendifer.

Antrasit rengi ev dekorasyonunda kullanıldığında uyumlu renk kombinasyonları ile birleştirilerek etkileyici ve şık bir atmosfer oluşturabilir. Antrasit renk uyumu mekana derinlik katan ve çağcıl bir çekicilik sağlayan kombinasyonları karınerir.

Hoş Tonlar: Antrasit ile uyumlu olan başka bir renk grubu da okşayıcı tonlardır. Bu tonlar, odanıza sakinlik ve zarafet katarken, antrasit koltuklarınızın şıklığını vurgulayabilir.

Banyo içerisinde celi bir yapı veya dizayna izin verilmeden yalnızca mat tonlarda antrasit gri renginde oluşturulan bir dekorasyon iç mimarlar aracılığıyla da yeğleme edilen ve önerilen bir layihamdır.

Report this wiki page